woensdag 22 september 2010

Een zomerdip

Velen hebben de winterblues, ik had een zomerdip.

Althans als het over bloggen ging. Ik geraakte amper nog achter mijn PC en dan was dat net voldoende om wat bij anderen te komen lezen en af en toe te reageren, maar een eigen bericht schrijven, laat staan foto's nemen om bij een bericht te zetten, dat kwam er gewoon niet meer van. Geen tijd, geen zin, te veel andere dingen die mijn aandacht vroegen.

Om terug van start te gaan, heb ik vandaag alvast mijn lay-out aangepast. Je ziet waarschijnlijk niet veel verschil, het blijft zeer eenvoudig, basic en met mijn blauwe-pernel-kleurtjes, maar het voelt toch aan als een volledige make-over.

Ik ben dus helemaal klaar om te gaan berichten over wat ik dan precies allemaal gedaan heb de afgelopen 2,5 maand. Want ik heb niet stil gezeten, verre van. Daarenboven wil deze mama weten hoe mijn haakavonturen begonnen zijn. Genoeg materiaal om mijn blog terug wat leven in te blazen. Ik heb vandaag alvast wat foto's genomen om komende berichten op te fleuren.

5 opmerkingen:

 1. Soms is het goed om even te BlogMinderen, heeft geeft je nieuwe energie en CreaBeaBubbels om dubbel en dwars terug te komen en lekker verder te gaan waar je bent gebleven ;-)
  Welkom terug!

  Lieve groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij dat je terug bent, ik kijk al uit naar je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Pernel! Succes met de nieuwe start! Ik ben alvast benieuwd naar de haakpostjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je "getikt" (lees meer op mijn blog) ... nog stof tot schrijven ...

  BeantwoordenVerwijderen