woensdag 23 februari 2011

A week after...

...Secret Valentine.

Vorige week werd er hier een Secret Valentine georganiseerd. Ik deed uiteraard graag mee.

Ook al heb ik de laatste maanden niet veel gepost in blogland, ik zat niet stil, integendeel. Ik toverde heel wat kippen uit mijn haaknaald (waarover in een later bericht meer), ik zorgde voor een vertaling en voorbeeldje van de Lime Sensation en kocht heel wat leuke spullen zoals stofjes, knopen, kralen, oude patroonboeken... En ik maakte dus ook een Secret Valentine geschenk.

Ik kreeg deze dame toegewezen. Zij houdt van water en zwemmen, daarom koos ik voor een gehaakt mandje in de kleuren van een koel fris meer in de zomerzon.

secret_valentine_2011

Het patroon vond ik hier, maar was bedoeld voor dikkere katoen. De kleur primeerde op de dikte, dus werd het patroon vergroot, tot het mandje minstens enkele tubes babyzalf kon bevatten, want er wordt voor gezinsuitbreiding gezorgd. Om de lente aan te kondigen kwamen de witte margriet-broches die ik al eens eerder maakte opnieuw van pas.

Ik kreeg een kado helemaal passend bij mijn nieuwe huis van haar. Een leuk mandje en een kersenpit om een stramme nek te verwennen. Dankjewel!

4 opmerkingen:

 1. Mooi zeg!!! (ik heb net ook zo'n soortgelijk mandje gemaakt ,die gaat dienen als speel-aquarium voor mijn kindje... die is binnenkort jarig...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik had dat mandje meteen gezien op de tafel en dacht ' oh dat wil ik ook maken'. Ik vind het heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oo iedereen kan hier breien en haken !
  ik kan dat niet (zal het eens vragen aan m'n oma of ze het me leert )
  maar supper tof !! :) :) :)

  groetjes
  marie ( 12 jaar )

  www.marie-lu-devos.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen