donderdag 13 mei 2010

mijn broedsels - deel 2

Eén van de redenen om deze blog te starten was om een overzicht bij te houden van wat ik allemaal maak. In de eerste plaats om een archief voor mijn kippen te maken. De eerste lading kippen heb ik al gepost. Dat waren allemaal kippen met hetzelfde multicolor-lijfje. Het werd dus tijd om wat meer afwisseling te brengen in het geheel. Ondertussen had ik ook al heel wat bolletjes katoen op de kop getikt, o.a. in verschillende kringwinkels, op de rommelmarkt, in verschillende wolwinkeltjes... wat als resultaat geeft dat het pluimage veel diverser is geworden.


De eerste anders gekleurde kip was Irma, daarna volgde Juliette en dan Pernel.

Oei, Pernel, dat is even zondigen tegen het namen-regeltje, maar daar is ook een reden voor. Pernel is namelijk de eerste kip met mijn eigen labeltje en dat verdiende een speciale vermelding ;-)


Na Pernel was het de beurt aan de tweelingzusjes Bernadette en Zulma. Telkens met een oranje-geel lijfje en een rood-oranje-geel kopje.Met deze 2 zusjes staat de teller op 11. Nummer 12 is ook al afgewerkt en overhandigd aan een schattige baby, maar die foto's moeten nog opgeladen worden, dus dat is voor een volgende post. En nummer 13 is in de maak, want die baby kan alle dagen arriveren. Ik wacht vol ongeduld!

4 opmerkingen:

 1. Wat maak je toch een leuke kipjes zeg! Stiekem een beetje jaloers op je haak kunsten hier hoor!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ... en ik maar denken dat gij niks nieuws meer had gepost... tedoeme Netvibes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo mooi seg! Ik heb altijd al een zwak voor kippetjes gehad (vraag maar aan Pieter, dan krijg je er het passende verhaal bij van mijn jeugd die ik zowat in ons kippenhok spendeerde... :) )

  BeantwoordenVerwijderen